Menu

Prima oferta clara pentru Mircea Lucescu - cati bani i s-au oferit

Prima oferta clara pentru Mircea Lucescu - cati bani i s-au oferit

Intrat in ultimele saptamani de contract cu Sahtior Donetk, Mircea Lucescu se pregateste de plecarea din Ucraina si are deja o oferta concreta.

Antrenorul roman nu a primit o propunere de prelungire din partea lui Rinat Ahmetov si este asaltat cu oferte din partea cluburilor din Turcia.

Cei mai insistenti sunt cei de la Galatasaray Istanbul, care au anuntat, prin vocea directorului clubului, ca pe 15 mai vor incepe negocierile cu antrenorul roman, scrie Hurriyet.

Sursa citata dezvaluie deja suma pe care cei de la Galatasaray i-au oferit-o lui Lucescu, aceasta fiind undeva intre 2.5 si 3 milioane de euro pe sezon.

De asemenea, publicatia turca mai noteaza ca Galatasaray i-a pregatit lui Lucescu un buget in valoare de 65 de milioane de euro in primul an de contract.

Totusi, scrie Hurriyet, Lucescu are bani blocati in bancile din Ucraina si incearca in acest final de sezon sa-l convinga pe Rinat Ahmetov sa intervina pentru a-l ajuta sa-si deblocheze finantele.

Mircea Lucescu mai este dorit in Turcia si de Trabzonspor. Presedintele clubului a anuntat chiar in luna ianuarie ca are un acord verbal cu Mircea Lucescu, dar nu exista o confirmare si din partea antrenorului roman.

Presa turca a mai scris si despre interesul lui Fenerbahce pentru Mircea Lucescu.

In urma cu o saptamana, impresarul lui Lucescu, Arcadie Zaporojanu, a confirmat pentru Ziare.com ca acesta a starnit interesul mai multor echipe din Turcia, iar o decizie va fi luata dupa finalul sezonului.

C.S.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/mircea-lucescu/stiri-mircea-lucescu/prima-oferta-clara-pentru-mircea-lucescu-cati-bani-i-s-au-oferit-1419560

Parteneri