Menu

Lucescu a pierdut titlul in Ucraina - premiera negativa pentru roman

Lucescu a pierdut titlul in Ucraina - premiera negativa pentru roman

Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a pierdut campionatul in Ucraina cu trei etape inainte de finalul sezonului, titlul fiind castigat matematic, duminica, de cealalta forta a tarii - Dinamo Kiev.

Formatia din capitala Ucrainei a castigat meciul de pe teren propriu cu Vorskla, locul 5 in campionat, scor 1-0. Unicul gol a fost marcat de brazilianul Junior Moraes, fostul atacant al Gloriei Bistrita.

Dupa egalul lui Sahtior, de sambata, 1-1 in fata lui Cernomoret Odesa, Dinamo Kiev are 7 puncte in fata lui Sahtior, cu trei etape inainte de final. Avand in vedere ca Dinamo va castiga la masa verde meciul din penultima etapa, cu Metalurg Zaporoje, care are probleme financiare, titlul este matematic adjudecat.

Aceasta a fost prima oara in 12 ani de cand Lucescu este la Sahtior cand romanul rateaza titlul doi ani la rand.

Romanul a castigat 8 titluri, 5 cupe, 6 supercupe si o Cupa UEFA. In plus, echipa sa este calificata in semifinalele Europa League, unde va juca impotriva Sevillei.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/mircea-lucescu/sahtior-donetk/lucescu-a-pierdut-campionatul-in-ucraina-premiera-negativa-pentru-roman-1418764

Parteneri