Menu

Costel Galca a fost confirmat din nou la Espanyol. Care va fi meciul decisiv pentru ramanerea sa in Spania

Costel Galca a fost confirmat din nou la Espanyol. Care va fi meciul decisiv pentru ramanerea sa in Spania

Costel Galca are parte de o perioada neagra la Espnayol, ajungand la 5 meciuri la rand fara victorie pe banca trupei catalane.

Mai mult, vineri seara, Espanyol a fost umilita de Las Palmas, scor 0-4, iar distanta dintre locul sau, 15, si prima trupa retrogradabila, Gijon, locul 18, a ajuns la doar 5 puncte.

Din fericire, conducerea celor de la Espanyol a ramas aproape de roman: "Este antrenorul nostru si va ramane pe banca la urmatoarea partida, cu Sevilla. Trebuie sa fim cu totii alaturi de ei, fac un apel la toti fanii sa vina la stadion, sa invingem Sevilla si sa luam trei puncte. Trebuie sa ramanem uniti si sa mergem mai departe", puncta Ramon Robert, unul dintre oamenii din executivul catalanilor.

Un nou esec in meciul cu Sevilla ar duce la demiterea lui Galca, dupa cum speculeaza presa din Spania.

Mai sunt doar 3 etape de disputat in Spania, pe langa aceasta din week-endul curent, iar Espanyol are nevoie duminica de o infrangere a lui Getafe in meciul cu Valencia, pentru ca madrilenii sa nu se apropie la 3 puncte de trupa lui Galca.

D.A.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/costel-galca/stiri-costel-galca/costel-galca-a-fost-confirmat-din-nou-la-espanyol-care-va-fi-meciul-decisiv-pentru-ramanerea-sa-in-spania-1418626

Parteneri