Menu

Messi a ajuns la 500 de goluri la club si la echipa nationala

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Argentinianul Lionel Messi, atacantul-vedetă al clubului spaniol de fotbal FC Barcelona, a atins, duminică, un nou prag emblematic, înscriind în meciul de campionat împotriva Valenciei al 500-lea său gol din cariera profesionistă, atât la echipa de club, cât și la echipa națională.

Cvintuplul câștigător al trofeului "Balonul de Aur" a marcat în minutul 63, pe Camp Nou, în urma unei pase de la Jordi Alba. Golul a permis "Barçei" să reducă scorul la 1-2 în fața Valenciei, care conducea la acel moment cu 2-0.

Acesta este al 450-lea gol al lui Messi de la prima sa apariție sub tricoul FC Barcelonei și intervine la două săptămâni după al 50-lea gol pentru selecționata argentiniană, înscris din penalty cu Bolivia (2-0), pe 29 martie.

Atacantul argentinian a ajuns la un total de 500 de goluri de la debutul său profesionist în 2004, un număr "dintr-o altă galaxie", conform cuvintelor antrenorului "Barçei", Luis Enrique.

Messi este de departe cel mai bun marcator din istoria clubului catalan (450 de goluri) și din istoria campionatului Spaniei (309).

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/58335/messi-a-ajuns-la-500-de-goluri-la-club-si-la-echipa-nationala.htm

Parteneri