Menu

Panama Papers - Familia lui Lionel Messi da explicatii intr-un comunicat

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Într-un comunicat publicat luni, familia lui Lionel Messi afirmă că societatea sa din Panama nu a avut niciodată fonduri, scrie cotidianul L'Equipe.

Lionel Messi și familia sa au reacționat, luni, la dezvăluirile făcute de presa internațională despre cât de multe personalități personalități, lideri politici, oameni de afaceri și celebrități profită de sistemul de conturi offshore, în paradisuri fiscale cu o reglementare opacă, pentru a-și disimula activele.

"Acuzațiile de evaziune fiscală și de spălare de bani sunt false și defăimătoare", asigură familia Messi într-un comunicat. "Societatea panameză la care aceste informații fac referire este o societate total inactivă, care nu avut niciodată fonduri, nici conturi curente deschise", adaugă familia dând vina pe foștii consilieri fiscali ai jucătorului.

Familia reamintește de asemenea că situația atacantului echipei FC Barcelona a fost reglementată cu fiscul spaniol. Pentru familia argentinianului aceste acuzații "îi aduc un prejudiciu ireparabil lui Lionel Messi".

Ea a cerut astfel avocaților săi "să întreprindă toate acțiunile legale împotriva media care au propagat aceste informații".

Justiția spaniolă a anunțat la rândul său deschiderea unei anchete asupra afacerii "Panama Papers".

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/58128/panama-papers--familia-lui-lionel-messi-da-explicatii-intr-un-comunicat.htm

Parteneri