Menu

OFICIAL: Antonio Conte o va prelua pe Chelsea din vara acestui an

Antonio Conte, noul antrenor al lui Chelsea

Antonio Conte, selectionerul Italiei, va fi noul antrenor al echipei Chelsea, tehnicianul urmand sa preia conducerea tehnica a echipei de pe "Stamford Bridge" din vara acestui an, informeaza site-ul oficial al gruparii din Premier League.

"Chelsea anunta numirea lui Antonio Conte ca antrenor al primei echipei. In prezent selectioner al Italiei, Conte a semnat un contract pe trei sezoane. El va incepe munca la Londra dupa participarea cu echipa Italiei la Campionatul European de Fotbal din Franta", se precizeaza pe site-ul oficial al echipei Chelsea.Intelegerea dintre Conte si Chelsea este valabila pentru urmatoarele trei sezoane.

"Sunt foarte incantat de ideea de a lucra pentru Chelsea. Privesc inainte cu multa incredere. Sunt bucuros sa va anunt inca de pe acum ca voi fi noul antrenor al echipei Chelsea, fara sa mai existe alte speculatii. Voi continua sa ma concentrez pe munca de la nationala Italiei, iar dupa Euro voi putea vorbi despre Chelsea" - Antonio Conte.

In varsta de 46 de ani, Antonio a fost antrenorul urmatoarelor echipe: Arezzo, FC Bari, Atalanta Bergamo, AC Siena, Juventus Torino si nationala Italiei (n.r. din august 2014).

Chelsea a inceput acest sezon competitional cu Jose Mourinho pe banca tehnica, insa acesta a fost demis in decembrie. Portughezul a fost inlocuit de Guus Hiddink. Tehnicianul olandez are contract cu campioana en-titre din Premier League pana la finalul stagiunii.

In acest moment, Chelsea se afla pe locul 10 in clasamentul din Premier League, dupa ce s-au disputat 32 de runde.

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20914197-oficial-antonio-conte-prelua-chelsea-din-vara-acestui.htm

Parteneri