Menu

Meci fabulos pentru Florin Andone in Spania! Trei goluri marcate de roman

Meci fabulos pentru Florin Andone in Spania! Trei goluri marcate de roman

Atacantul roman Florin Andone s-a dezlantuit din nou in Spania, in Segunda Division, acolo unde evolueaza pentru echipa Cordoba, fosta trupa de prima divizie.

In meciul din runda curenta, pe care Cordoba l-a avut de disputat cu Gimnastic Tarragona, Andone, nascut la Botosani, a marcat o dubla in rastimp de doar trei minute.

A fost 3-2 la pauza pentru Cordoba, dupa golurile marcate de Andone in minutele 41 si 44, Rios si Caballero pasand decisiv pentru atacantul nascut in Romania.

In partea secunda, Andone a mai marcat o data, in minutul 80, pentru 4-3.

Romanul a ajuns deja la cota 16 goluri marcate in Segunda, in acest sezon, acest meci fiind foarte important pentru echipa sa, avand in vedere ca Tarragona este o rivala pentru promovare.

Din pacate, scorul final a fost 4-4, cu un gol marcat de Gimnastic in minutul 86 din penalti. In clasament, Tarragona e pe 3 cu 52 de puncte, in timp ce Cordoba ramane pe 5, cu 48 de lungimi.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/meci-fabulos-pentru-florin-andone-in-spania-doua-goluri-in-trei-minute-pentru-roman-1415845

Parteneri