Menu

FIFA a sancţionat 23 de jucători şi oficiali din Italia pentru implicarea în MECIURI TRUCATE

FIFA a sancţionat 23 de jucători şi oficiali din Italia pentru implicarea în MECIURI TRUCATE

FIFA a anunţat, marţi, că 23 de jucători şi oficiali au primit o suspendare globală, după ce au fost găsiţi vinovaţi pentru o serie de meciuri trucate în Italia.
 
După investigaţiile efectuate în Catanzaro şi Catania, au fost sancţionaţi mai mulţi jucători şi reprezentanţi ai unor cluburi de ligă inferioară din Italia.
 
Federaţia Italiană de Fotbal a anunţat, luni, că au fost reduse multe dintre suspendările din acest caz, în urma apelurilor depuse de italieni. Un singur jucător a fost achitat, Vincenzo Melillo, fost portar la Pro Patria.
 
Comisia de Disciplină a FIFA a anunţat, marţi, prin intermediul unui comunicat oficial, că a reuşit să extindă la nivel mondial sancţiunile impuse în cazul jucătorilor şi oficialilor italieni.
 
"FIFA confirmă faptul că au fost exstinse, la nivel mondial, sancţiunile impuse în cazul mai mult oficiali şi jucători de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Italiană de Fotbal. Sancţiunile au fost majorate, de la un an la cinci ani, şi chiar, în unele cazuri, a fost interzisă ocuparea unei funcţii în cadrul federaţiei italiene", se arată în comunicatul FIFA.
 
Investigaţiile au raportat faptul că au existat meciuri aranjate şi pariuri ilegale în perioada 2014-2015 în diferite competiţii din Italia.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/fifa-a-sanctionat-23-de-jucatori-si-oficiali-din-italia-pentru-implicarea-in-meciuri-trucate_279082.html

Parteneri