Menu

Cel mai longeviv antrenor de fotbal in activitate si-a dat demisia dupa 39 de ani

Tehnicianul Ronnie McFall a decis s-o paraseasca pe Portadown, echipa cu care a cucerit patru titluri de campion al Irlandei de Nord, informeaza Mediafax.

McFall, acum in varsta de 69 de ani, a preluat-o pe Portadown in decembrie 1986, la o luna si jumatate dupa ce Sir Alex Ferguson semnase cu Manchester United. 

In cele aproape trei decenii petrecute pe banca echipei nord-irlandeze, McFall a reusit sa cucereasca patru tiluri nationale, iar de-a lungul carierei a mai obtinut 16 trofee. Aceasta a primit de cinci ori si premiul pentru cel mai bun manager al anului.

McFall a demisionat dupa infrangerea din cupa, 2-3 cu Lurgan Celtic. 

Ronnie McFall si-a inceput cariera de antrenor in ianuarie 1979, pe banca celor de la Glentoran Belfast. Managerul si-a trecut in palmares primul titul de campion in 1981, iar 2 ani mai tarziu a castigat Cupa Irlandei. In 1984, a fost demis, dupa o serie de rezultate negative. 

Cel mai longeviv antrenor in activitate a devenit astfel Arsene Wenger, managerul lui Arsenal, de 19 ani pe banca formatiei londoneze.

 

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20848016-cel-mai-longeviv-antrenor-fotbal-activitate-dat-demisia-dupa-39-ani.htm

Parteneri