Menu

Mircea Lucescu, luat la intrebari de italieni: Ce spune despre o revenire in Serie A

Mircea Lucescu a vorbit, intr-un interviu acordat jurnalistilor italieni, despre o posibila revenire in Serie A.

Tehnicianul roman se declara "prea batran" pentru campionatul italian, desi admite ca experienta este un atu important.

"Eu sunt prea batran pentru Italia, i-as face concurenta lui Reja (Edoardo Reja, antrenorul in varsta de 70 de ani al Atalantei - n.red.). Insa este adevarat ca si experienta conteaza. Am lucrat cu atat de multi presedinti deosebiti incat pot spune ca dupa l-am avut sef pe Anconentani (Romeo Anconetani, fosul conducator al celor de la Pisa - n.red.) as putea colabora cu oricine. Chiar si cu Zamparini (Maurizio Zamparini, patronul lui Palermo - n.red.) ", a spus Lucescu pentru tuttomercatoweb.com.

"Il Luce" le-a explicat italienilor si care sunt problemele pe care le are in Ucraina, la Sahtior.

"Lucrurile s-au schimbat mult, nu este usor. Binenteles, conditiile in care traim nu sunt usoare. Trebuie sa ne gasim locuri de antrenament si alte lucruri in fiecare zi. Incercam sa ne adaptam, ce altceva putem face?"

Mircea Lucescu este un nume extrem de cunoscut in fotbalul italian, acolo unde a petrecut ani buni.

Romanul a pregatit in anii '90 formatii ca Pisa, Brescia si Reggiana, cariera sa ajungand la apogeu in 1998, cand a primit sansa de a antrena Inter Milano.

M.D.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/mircea-lucescu/stiri-mircea-lucescu/mircea-lucescu-luat-la-intrebari-de-italieni-ce-spune-despre-o-revenire-in-serie-a-1409582

Parteneri