Menu

LIGA EUROPA: Manchester United a suferit o nouă umilinţă. Ce au făcut românii

LIGA EUROPA: Manchester United a suferit o nouă umilinţă. Ce au făcut românii

Joi, de la orele 20.00 şi 22.05 au avut loc 15 partide contând pentru prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Partida Fenerbahce Istanbul - Lokomotiv Moscova s-a disputat joi şi a fost câştigat de turci cu 2-0.
 
Marea surpriză a zilei de Liga Europa a fost înfrângerea suferită de Manchester United, scor 1-2, în Danemarca, pe terenul lui Midtjyland. Paul Onuachu a fost cel care le-a adus nordicilor o victorie istorică, în timp ce Louis Van Gaal se afşă tot mai aproape de demitere.
 
Ciprian Tătărușanu (30 de ani) a jucat toate minutele pentru Fiorentina în meciul din șaisprezecimileEuropa League cu Tottenham. Partida s-a terminat la egalitate, 1-1. Tătărușanu a avut o evoluție destul de bună, dar a fost învins în minutul 37, de Chadli, din penalty. Italienii au egalat în minutul 59 prin Bernardeschi. Returul acestei duble manșe se va juca săptămâna viitoare.
 
Într-un alt meci din aceeași fază a competiției (Villarreal -Napoli 1-0), Vlad Chiricheș a fost și el integralist pentru oaspeți. Deși nu s-a evidențiat cu nimic, Chiricheș a făcut un meci sigur, însă nu l-a putut opri pe Denis Suarez în minutul 82, când acesta a marcat golul victoriei spaniolilor.
 
Ștefan Radu de asemnea a fost și el integralist pentru Lazio în meciul cu Galatasaray. Echipa sa a remizat în deplasare, scor 1-1. Sabri Sarioglu a deschis scorul în minutul 12, însă Milinkovici Savici a egalat în minutul 21.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/liga-europa-live-video-dolce-sport-program-rezultate-16-imi-sahtior-fiorentina-tatarusanu_275261.html

Parteneri