Menu

Record uimitor pentru FC Barcelona: Iata ce a reusit echipa lui Luis Enrique

Record uimitor pentru FC Barcelona: Iata ce a reusit echipa lui Luis Enrique

FC Barcelona s-a calificat in finala Cupei Regelui dupa o remiza smulsa pe final in returul cu Valencia, insa trupa lui Luis Enrique a realizat cu ocazia acestei partide si un record uimitor.

Barca a ajuns la 29 de partide consecutive fara infrangere in toate competitiile, record in istoria clubului catalan.

Ultima infrangere a Barcelonei dateaza din 3 octombrie 2015, atunci cand campioana Europei pierdea la limita, scor 1-2, pe terenul Sevillei, informeaza presa spaniola.

De atunci si pana in prezent, catalanii au inregistrat 23 de victorii si numai sase remize, una dintre ele chiar contra echipei lui Costel Galca, Espanyol.

Luis Enrique reuseste astfel sa depaseasca recordul stabilit de Guardiola in urma cu cinci ani, atunci cand Barcelona a reusit o serie de "numai" 28 de meciuri fara infrangere in toate competiile.

FC Barcelona s-a calificat in finala Cupei Regelui dupa o remiza obtinuta in deplasare, scor 1-1, pe terenul Valenciei.

Cum in turul de pe Camp Nou campioana Spaniei s-a impus cu un neverosimil 7-0, antrenorul Luis Enrique si-a permis sa utilizeze o formula de echipa experimentala, in care si-au facut aparitia mai multi tineri de perspectiva.

M.D.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/barcelona/stiri-fc-barcelona/record-uimitor-pentru-fc-barcelona-iata-ce-a-reusit-echipa-lui-luis-enrique-1408239

Parteneri