Menu

Stefan Radu despre revenirea la nationala: Raspunsul e nu!

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Ştefan Radu (29 de ani), fundaşul stânga de la Lazio Roma, a declarat că îşi menţine decizia de a nu mai răspunde convocărilor la echipa naţională a României.

Retras în 2013, fără să ofere un motiv clar, Ştefan Radu spune că acum se află la vârsta la care preferă să se concentreze pe ceea ce are de făcut la echipa de club, Lazio Roma. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a încercat personal să-l convingă pe Radu să revină, dar acesta este decis să nu mai dea curs unor eventuale convocări.

"Mi-e greu să spun, dar răspunsul e nu! Eram decis încă de când m-au contactat preşedintele Burleanu şi unul dintre adjuncţii săi, nu-mi amintesc numele său. Am zis că mă mai gândesc, dar în sinea mea eram decis. Răzvan Burleanu a venit în Italia, nu special pentru mine, a vorbit şi cu Lobonţ, cred că şi cu Tătăruşanu. A încercat să mă convingă, dar n-a reuşit. Mă apropii de 30 de ani şi nu mai sunt june, aşa că prefer să mă păstrez pentru echipa de club. Nu mai pot să mă împart pentru că nu rezist pe două fronturi. Nu uitaţi că Serie A e o competiţie extrem de solicitantă. Te stoarce ca pe o lămâie, te epuizează!", a declarat Ştefan Radu.

14 selecţii are Ştefan Radu în naţionala României, pentru care a debutat în 2006, când încă evolua în Liga 1, la Dinamo Bucureşti.

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/57182/stefan-radu-despre-revenirea-la-nationala-raspunsul-e-nu.htm

Parteneri