Menu

Scandal urias in fotbalul italian: Numele lui Mutu apare intr-un dosar de evaziune fiscala

Scandal urias in fotbalul italian: Numele lui Mutu apare intr-un dosar de evaziune fiscala

Fotbalul din Italia este lovit de un nou scandal urias, nume mari din fiind implicate intr-un amplu dosar de evaziune fiscala. Jurnalistii italieni sustin ca si numele lui Adrian Mutu apare in documentele procurorilor.

Publicatia La Repubblica scrie ca procurorii din Napoli instrumenteaza un dosar urias, care vizeaza mai multe cluburi din primele doua divizii, precum si nume foarte cunoscute de conducatori si chiar fotbalisti.
Concret, cluburi de fotbal, presedintii de echipe, impresari si fotbalisti sunt suspectati ca au initiat un intreg mecanism de fraudare a statului italian in activitatea de transfer, platindu-se taxe mult mai mici decat cele stabilite prin lege.

Pe lista persoanelor implicate in dosar apare si numele lui Adrian Mutu.

Sursa citata mai scrie ca perioada aflata in atentia procurorilor este 2009-2013, atacantul roman fiind implicat in acest interval in doua transferuri, la Cesena si la Ajaccio.

De remarcat este si faptul fiecare mutare a Briliantului a avut loc cu acesta in postura de jucator liber de contract.

M.D.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/adrian-mutu/stiri-adrian-mutu/scandal-urias-in-fotbalul-italian-numele-lui-mutu-apare-intr-un-dosar-de-evaziune-fiscala-1405961

Parteneri