Menu

Situatie dramatica pentru Pantilimon in Premier League: Romanul poate rata Euro 2016

Costel Pantilimon se afla intr-o situatie cu adevarat dramatica in Premier League si exista pericolul ca acesta sa rateze chiar convocarea la nationala pentru Campionatul European din Franta.

"Panti", vazut de multi specialisti in fotbalul englez drept unul dintre cei mai buni goalkeeperi din campionat, a fost scos din lot de managerul lui Sunderland, Sam Allardyce, iar aceasta situatie s-ar putea mentine pana la finalul sezonului.
Chiar tehnicianul "pisicilor negre" a recunoscut recent ca Pantilimon ar putea ramane la echipa cel putin pana in vara, ca al treilea portar, dupa ce a fost titular indiscutabil pana in luna decembrie.

"Depinde de ce se va intampla in aceasta luna. Un jucator ar putea fi nemultumit de situatie si ar putea spune ca vrea sa plece. Vito (Mannone - n.red.) mi-a spus inainte ca vrea sa fie in echipa, ca trebuie sa joace. El a primit aceasta sansa, insa acum Costel ar putea spune acelasi lucru.

Cine stie ce se va intampla? Toti cei trei portari sunt alaturi de noi si, pana la urma, o echipa are nevoie de trei portari", a spus Allardyce.

Jurnalistii britanici cred insa ca managerul lui Sunderland incearca sa ii forteze mana lui Pantilimon pentru ca acesta sa accepte sa plece de la echipa chiar din ianuarie.

Asta pentru romanul este cel mai bine platit portar, iar "pisicile negre" trebuie sa renunte la asemenea jucatori pentru a putea realiza si cateva transferuri vitale pentru a putea evita retrogradarea la finalul sezonului.

Desi este extrem de apreciat, nu exista inca oferte pentru Pantilimon, astfel ca acesta s-ar putea trezi in situatia dramatica de a rata prezenta la Euro 2016.

Daca va ramane la Sunderland pana la vara, Costel va avea sanse minime sa apere, asta pentru ca, in conditii normale, pustiul Pickford, cerut insistent de fani in primul "11", va fi titular.

Internationalul roman nu a fost nici macar rezerva la ultimele trei meciuri oficiale ale celor de la Sunderland.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/euro-2016/romania/situatie-dramatica-pentru-pantilimon-in-premier-league-romanul-poate-rata-euro-2016-1404804

Parteneri