Menu

Pantilimon, pus pe lista de transferuri in Anglia: Sunderland vrea sa scape de roman

Pantilimon, pus pe lista de transferuri in Anglia: Sunderland vrea sa scape de roman

Costel Pantilimon a primit o veste proasta, el fiind pus pe lista de transferuri a clubului Sunderland.

Internationalul roman si-a pierdut postul de titular in finalul anului trecut, in favoarea italianului Mannone, iar acum a aflat ca poate parasi chiar echipa.

Managerul lui Sunderland, Sam Allardyce, a decis sa il recheme la echipa pe pustiul Jordan Pickford, imprumutat in prima parte a sezonului in liga secunda, iar asta inseamna ca unul dintre veteranii Pantilimon sau Mannone va parasi echipa.

Chiar Allardyce a recunoscut acest lucru, el anuntand ca este gata sa primeasca oferte pentru cei doi goakeeperi.

"Daca vom avea vreo oferta pentru Costel sau Vito, probabil ca ii voi chema si ii vioi intreba ce vor sa faca si daca li se potriveste mutarea. Daca se va intampla asa ceva, vom discuta, insa pana acum nu au venit oferte", a spus Allardyce in cadrul unei conferinte de presa.

Jurnalistii britanici sustin ca Pantilimon ar fi portarul care va pleca de la echipa, el avand salariul mai mare, dar si evolutiile mai bune pana acum.

Despre internationalul roman s-a vorbit in vara ca ar putea ajunge la Newcastle sau Everton, insa n-a existat nicio propunere concreta de transfer.

Pantilimon mai are trei ani si jumatate de contract cu Sunderland, acolo unde incaseaza un salariu de peste un milion de euro pe sezon.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/costel-pantilimon/stiri-costel-pantilimon/pantilimon-pus-pe-lista-de-transferuri-in-anglia-sunderland-vrea-sa-scape-de-roman-1403251

Parteneri