Menu

Între AEK și APOEL » Gabriel Enache negociază pentru un transfer în această iarnă

Între AEK și APOEL » Gabriel Enache negociază pentru un transfer în această iarnă

Astra ar putea pierde mai mulți jucători în această iarnă, iar ultimul nume vehiculat pentru un eventual transfer este mijlocașul dreapta Gabriel Enache.

Fotbalistul de 25 de ani este în atenția a două cluburi importante din Grecia și Cipru. Trupa lui Gustavo Poyet, AEK, s-a interesat de serviciile lui Gabi și a intrat în contact cu echipa giurgiuveană pe care a întrebat-o ce preț are fotbalistul. Din Cipru, APOEL Limassol verifică pista Enache. Astra este dispusă să vîndă în această iarnă din cauza dificultăților financiare, iar cel mai probabil va organiza o licitație pentru internaționalul român.

Pe lista eventualelor plecări se află și Constantin Budescu, Denis Alibec, Valerică Găman sau Junior Morais. Deși multe echipe sînt interesate de aceștia, momentan nici unul nu a plecat. Pe lista venirilor s-au vehiculat nume ca George Florescu sau Vincent Laban.

3 goluriși 7 pase decisive a bifat Enache în 31 de meciuri în toate competițiile în acest sezon

2.000.000 €este cota lui Enache, conform transfermarkt.de

 

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/intre-aek-si-apoel-gabriel-enache-negociaza-pentru-un-transfer-in-aceasta-iarna-466835.html

Parteneri