Menu

Costel Gâlcă, erou în Spania după remiza cu Barcelona: A fost ca la Stalingrad

Costel Gâlcă, erou în Spania după remiza cu Barcelona: A fost ca la Stalingrad

Cele mai importante ziare din Spania au analizat derby-ul Barcelonei și au lăudat prestația elevilor lui Constantin Gâlcă, după Espanyol - Barcelona 0-0.
 
"Echipa lui Gâlcă a echilibrat meciul cu un joc de luptă și i-au impedicat pe cei de la Barcelona să joace la cel mai bun nivel. Și cum arbitrul a permis jocul mai dur al celor de la Espanyol, aceștia au profitat", au notat cei de la Mundo Deportivo.
 
"Formația lui Gâlcă a surprins printr-un pressing avansat. Antrenorul le-a cerut să joace cu atitudine și forță. Espanyol a profitat de superioritatea numerică de la centrul terenului, pentru a asfixia aparițiile lui Messi, Iniesta, Rakitici și a lăsat-o pe Barcelona fără o soluție clară de joc, obligînd-o să utilizeze baloane lungi", notează Marca.
 
"Barcelona a căzut în capcana lui Gâlcă! A transformat stadionul Cornella el Prat în Stalingrad și partida a devenit una de luptă în care gazdele și-au aparat cu prețul vieții fiecare centimetru al terenului", scriu cei de la AS.
 
Barcelona și Espanyol se vor duela din nou, miercuri, 6 ianurie, în Cupa Spaniei.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/costel-galca-erou-in-spania-dupa-remiza-cu-barcelona-a-fost-ca-la-stalingrad_265946.html

Parteneri