Menu

Messi îşi măreşte colecţia de trofee. A câştigat Globe Soccer Award 2015

Messi îşi măreşte colecţia de trofee. A câştigat Globe Soccer Award 2015

Lionel Messi, atacantul echipei spaniole FC Barcelona, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului în cadrul galei Globe Soccer Awards de la Dubai, ajunsă la cea de-a şaptea ediţie.
 
Cu această ocazie, conducătorul lui FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a primit trofeul rezervat celui mai bun președinte al anului, în timp ce gruparea catalană a fost desemnată cel mai bun club anului, fiind recompensată totodată și pentru atractivitatea sa față de mass-media.
 
În cadrul galei desfășurate duminică la Dubai, italianul Andrea Pirlo și englezul Frank Lampard au fost recompensați pentru întreaga lor carieră, iar Marc Wilmots, selecționerul Belgiei, a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului.
 
De menționat că, în 2014, trofeul Globe Soccer rezervat celui mai bun fotbalist a revenit portughezului Cristiano Ronaldo, în timp ce Real Madrid a intrat în posesia titlului de cel mai bun club al anului.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/messi-isi-mareste-colectia-de-trofee-a-castigat-globe-soccer-award-2015_265109.html

Parteneri