Menu

Destinatie surprinzatoare pentru Jose Mourinho: Poate ajunge selectioner dupa ce a fost demis de la Chelsea

Jose Mourinho ar putea fi protagonistul unei mutari de senzatie in viitorul apropiat, lusitanul urmand a incerca in premiera experienta de selectioner.

Britanicii de la Sunday People au readus in discutie o declaratie de-a portughezului de anul trecut, acesta sustinand la vremea respectiva ca ar fi tentat sa preia nationala Angliei dupa ce isi va incheia conturile cu Chelsea.
Mai devreme decat putea anticipa cineva, Mourinho este liber de contract si, potrivit englezilor, are sanse sa devina selectioner.

Sursa citata scrie ca totul depinde de actualul antrenor al reprezentativei Albionului, Roy Hodgson, care, potrivit unor informatii, ar fi dispus sa se retraga din aceasta functie.

In cazul in care Hodgson renunta, Mourinho ar putea reprezenta alegerea perfecta pentru Anglia in perspectiva participarii la Campionatul European din 2016.

Tot jurnalistii britanici au anuntat recent ca "The Special One" ar fi prima optiune a lui Manchester United, in cazul plecarii olandezului van Gaal.

M.D.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/jose-mourinho/stiri-jose-mourinho/destinatie-surprinzatoare-pentru-jose-mourinho-poate-ajunge-selectioner-dupa-ce-a-fost-demis-de-la-chelsea-1401185

Parteneri