Menu

Van Gaal a sustinut o conferinta de presa de doar 5 minute: Sunt aici ca sa respect regulamentul

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Tehnicianul echipei Manchester United, Louis van Gaal, a susţinut o conferinţă de presă de doar cinci minute, el precizând că s-a prezentat în faţa reprezentanţilor mass-media doar pentru a respecta regulamentele.

Van Gaal a răspuns la trei întrebări la conferinţa de presă. El şi-a manifestat nemulţumirea după ce presa a scris că Manchester United ar putea renunţa la serviciile sale.

"Simte cineva de aici nevoia să îşi ceară scuze? Am citit că deja am fost dat afară. Sau că a venit deja colegul meu (José Mourinho). Ce credeţi că se întâmplă cu soţia mea sau cu copiii mei? Sau cu nepoţii mei? Sau cu suporterii echipei Manchester United? Sau cu prietenii mei? Ce credeţi? M-au sunat de multe ori. Şi Arsene Wenger şi-a spus părerea. Credeţi că vreau acum să vorbesc cu presa? Sunt aici doar pentru a respecta regulamentul Premier League. Trebuie să vorbesc cu voi. Dar văd că atunci când vorbesc cu voi puneţi declaraţiile în contextul pe care îl doriţi. Am încercat să ridic moralul jucătorilor. Am făcut totul în această săptămână. Am avut discuţii cu jucătorii, cu membri ai stafului, am avut masa de Crăciun, am avut un discurs şi simt căldura şi susţinerea tuturor la Carrington. Dar nu am simţit acea căldură în presă", a spus Van Gaal, care a menţionat că în urmă cu patru săptămâni echipa era pe primul loc şi într-o lună poate reveni acolo.

Louis van Gaal a fost susţinut de antrenorul echipei Arsenal Londra, Arséne Wenger, care a calificat drept o dovadă de lipsă de respect ceea ce i se întâmplă olandezului: "Personal am un respect imens pentru Louis van Gaal. El merită să i se acorde mai mult timp".

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/56392/van-gaal-a-sustinut-o-conferinta-de-presa-de-doar-5-minute-sunt-aici-ca-sa-respect-regulamentul.htm

Parteneri