Menu

Un tricolor veteran renunta la echipa nationala: E un capitol inchis, sa nu ne mai amagim

Un veteran component al echipei nationale si-a anuntat intr-un mod mai putin ortodox retragerea de la prima reprezentativa.

Ajuns la 35 de ani, fundasul Dorin Goian marturiseste ca nu se mai gandeste ca poate reveni in lotul nationalei.
Acesta spune ca a inteles mesajul selectionerului Anghel Iordanescu, cel care nu l-a convocat la ultimele jocuri ale "tricolorilor".

"Nu ma mai gandesc la nici un campionat european si cred ca nationala este deja un capitol inchis pentru mine. Am vazut cum stau lucrurile si nu trebuie sa ne mai amagim unii pe altii. Nu am fost cautat si nici convocat ia ultimele meciuri ale echipei nationale, atunci cand consider ca puteam sa ajut si eu Romania.

Jucam titular la echipa mea de club, dar nici macar nu am fost luat in calcul. Deci e clar ca selectionerul are o alta strategie pe viitor, iar Dorin Goian nu face sigur parte din ea. Asa ca nu mai are nici un rost sa ma mai gandesc la nationala, mai ales ca deja am 35 de ani. Sa fac declaratii din alea pentru presa, ca niciodata sa nu spui niciodata, sau ca ma mai gandesc la o convocare, nu cred ca isi mai au rostul", a spus Goian pentru Fanatik.

In varsta de 35 de ani, Dorin Goian a adunat 62 de selectii la echipa nationala, pentru care a marcat cinci goluri.

Fostul stelist se afla in ultimele sase luni de contract cu grecii de la Asteras Tripolis si sustine ca se gandeste serios ca in vara sa se retraga complet din activitate.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/nationala/un-tricolor-veteran-renunta-la-echipa-nationala-e-un-capitol-inchis-sa-nu-ne-mai-amagim-1400258

Parteneri