Menu

Litex Loveci, exclusa din campionatul Bulgariei

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Litex Loveci, fosta echipă a antrenorului român Laurențiu Reghecampf, a fost exclusă din campionatul Bulgariei după ce jucătorii săi au părăsit terenul, în semn de protest față de deciziile arbitrilor, la meciul cu Levski Sofia, disputat sâmbătă, a anunțat Federația bulgară de fotbal (BFU).

"Era singura decizie posibilă, conform regulamentului disciplinar", a declarat președintele Comisiei de disciplină a BFU, Iuri Kucev.

Litex evolua în 10 oameni atunci când arbitrul Gheorghi Iordanov a eliminat un al doilea jucător de la Loveci și a acordat un penalty în favoarea lui Levski, cu câteva momente înainte de finalul primei reprize, făcându-l pe managerul sportiv Stoicio Stoilov să ordone fotbaliștilor de la Litex să părăsească terenul.

Litex Loveci, unul dintre cluburile de succes din fotbalul bulgar în ultimele două decenii, după ce a câștigat patru titluri naționale și patru Cupe ale Bulgariei începând din 1998, a primit și o amendă de 20.000 de leva (11.167 dolari).

Federația bulgară a anunțat că decizia de excludere a lui Litex din campionat poate fi contestată într-un interval de șapte zile.

Laurențiu Reghecampf a pregătit-o pe Litex Loveci de la începutul acestui sezon, despărțindu-se luna acesta de echipa bulgară pentru a reveni la Steaua București.

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/56261/litex-loveci-exclusa-din-campionatul-bulgariei.htm

Parteneri