Menu

Galca i-a cucerit pe spanioli de la primul meci: A reusit un adevarat miracol

Galca i-a cucerit pe spanioli de la primul meci: A reusit un adevarat miracol

Costel Galca i-a cucerit pe jurnalistii spanioli de la primul meci ca antrenor al celor de la Espanyol.

Intr-un material destul de amplu care ii este dedicat in cotidianul Mundo Deportivo, tehnicianul roman este laudat pentru ca a reusit sa schimbe complet fata echipei, considerandu-se ca a realizat un miracol pentru formatia catalana.

"Nu este nimic ca schimbarea antrenorului pentru ca totul sa inceapa sa functioneze. Totul pleaca de la zero. Cel mai bun exemplu, sau macar cel mai recent, este inlocuirea lui Sergio cu Galca.

Romanul a debutat ca antrenor al lui Espanyol. Totul este diferit. Nimeni si nimic nu pare la fel ca pana acum. Echipa a suferit o transformare reala. Antrenorul roman a reusit un adevarat miracol. A facut ca publicul sa isi schimbe huiduielile in aplauze. Legatura dintre echipa si fani este acum totala", noteaza sursa citata.

Costel Galca a debutat pe banca lui Espanyol Barcelona la doar 24 de ore de la semnarea contractului.

Marti seara, noua echipa a lui Galca s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Regelui Spaniei, dupa ce a castigat cu scorul de 2-1 meciul cu Levante.

Tehnicianul roman a semnat un contract pana la finalul sezonului cu Espanyol Barcelona, avand ca obiectiv o clasare cat mai buna in Primera.

M.D.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/costel-galca/stiri-costel-galca/galca-i-a-cucerit-pe-spanioli-de-la-primul-meci-a-reusit-un-adevarat-miracol-1399402

Parteneri