Menu

Victor Piţurcă revine la Al Ittihad, pe un contract de milioane. Anunţul făcut de presa arabă

Victor Piţurcă revine la Al Ittihad, pe un contract de milioane. Anunţul făcut de presa arabă

Presa arabă anunță că tehnicianul Victor Pițurcă își negociază în aceste zile revenirea la Al Ittihad, pentru a-l înlocui pe Ladislau Boloni, demis în urmă cu câteva săptămâni.
 
Jurnaliștii din Arabia Saudită scriu că revenirea lui Pițurcă la Jeddah este de fapt o reglare de conturi, tehnicianul încercând să-și recupereze un milion de euro, iar șeicii încearcă să scape de reclamația depusă de fostul selecționer la FIFA.
 
Potrivit dolce-sport.ro, Pițurcă este așteptat să asiste la meciul de joi cu Hajer, din etapa a 11-a a campionatului, când va negocia față în față cu șefii echipei.
 
Cel mai mare obstacol în calea lui Pițurcă este însă președintele Consiliului Director al clubului, Mansour Al-Balawi, care nu-l dorește pe fostul selecționer la Jeddah.
 
Victor Pițurcă a mai pregătit Al Ittihad în perioada octombrie 2014 – iulie 2015, dar a fost demis și înlocuit cu Ladislau Boloni după ce a terminat sezonul trecut pe locul 4.
 
Cu Boloni pe bancă, Al Ittihad a ajuns pe locul 3 în clasament după 9 etape, la 7 puncte în spatele liderului Al Hilal.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/victor-piturca-revine-la-al-ittihad-pe-un-contract-de-milioane-anuntul-facut-de-presa-araba_261202.html

Parteneri