Menu

Olăroiu a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei

Olăroiu a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei

Al Ahli Dubai, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei după 0-1, sâmbătă, în deplasare, cu Guangzhou Evergrande, în manşa a doua. În tur a fost 0-0.

Al Ahli a jucat în 10 oameni din minutul 67, după ce Salmeen a călcat pe un adversar. Fotbalistul a refuzat să iasă de pe teren, fiind greu convins de oficialii echipei sale să meargă la vestiare. Singur gol al meciului a fost marcat de Elkeson, în minutul 54.
 
"Nu avem de ce să ne temem de presiunea pe care o vor pune suporterii chinezi. Nu ne sperie nimic. Am jucat deja două meciuri în Asia de Vest, împotriva unor echipe foarte iubite, iar asta ne va ajuta în meciul contra lui Guanghzou. În tur, obiectivul nostru a fost să nu luăm gol, chiar dacă ne-ar fi plăcut să marcăm şi să avem un avantaj de apărat în retur. Chiar dacă nu am marcat, este important că nu am lăsat spaţii la poarta noastră. Ne-am făcut deja jumătate din plan şi sîntem conştienţi că acum avem nevoie să înscriem în China", spunea Cosmin Olăroiu înainte de meci.  
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/olaroiu-a-pierdut-finala-ligii-campionilor-asiei_258342.html

Parteneri