Menu

Organizatorii Euro 2016 sustin ca nu sunt motive de anulare a turneului final din Franta

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Turneul final al Euro 2016 din Franța nu ar trebui anulat chiar dacă riscul atentatelor teroriste rămâne ridicat, a declarat directorul comitetului francez de organizare, Jacques Lambert pentru televiziunea RTL.

Atacurile teroriste de vineri, soldate la Paris cu 129 morți și 352 de răniți, ridică problema securității echipelor și fanilor la turneul final de anul viitor.

"Vom lua deciziile care trebuie luate astfel ca turneul final al Euro 2016 să se desfășoare în cele mai bune condiții de siguranță. Securitatea pe stadioane funcționează bine, riscul este mai mare pe străzi, în adunările spontane. Întrebările privind anularea Euro 2016 nu fac decât jocul teroriștilor", a declarat Lambert.

La meciul amical Franța-Germania de vineri, câteva explozii s-au auzit chiar lână arena Stade de France, iar una dintre bombe a făcut 3 victime la Saint Denis.

Turneul final al Euro 2016 este programat în perioada 10 iunie - 10 iulie.

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/55720/organizatorii-euro-2016-sustin-ca-nu-sunt-motive-de-anulare-a-turneului-final-din-franta.htm

Parteneri