Menu

Adrian Mutu, în TOPUL marilor talente care şi-au irosit CARIERELE

Adrian Mutu, în TOPUL marilor talente care şi-au irosit CARIERELE

Adrian Mutu a fost inclus de jurnaliştii de la site-ul Faded Footballers într-un top al marilor talente care şi-au irosit carierele. Mutu ocupă poziţia a opta într-o ierarhie condusă de Michael Owen.
 
Michael Owen este urmat de Ricardo Quaresma şi fostul coleg al lui Adrian Mutu de la Parma, Adriano, care completează top 3. Denilson şi Andrei Arshavin, doi foşti fotbalişti ai lui Arsenal, ocupă locurile 4 şi 5. Jordi Cruyff şi Paul Gascoine sunt următorii pe listă, înaintea lui Adrian Mutu, care îi devansează pe Francis Jeffers şi Freddy Adu.
 
"Încă de la început a fost clar că Adrian Mutu nu se poate înţelege cu Jose Mourinho la Chelsea. Ambii cu personalităţi puternice, au avut parte de conflicte încă din start. Şi nu a durat prea mult până să se afle de ce scăzuse atât de drastic forma lui Mutu. A fost suspendat 7 luni pentru consum de cocaină. A părut să-şi recapete eficienţa în faţa porţii la Fiorentina, dar vechile obiceiuri dispar greu. A primit o nouă suspendare pentru consum de substanţe ilegale. Mutu s-a remarcat şi în Franţa, dar mai mult printr-o declaraţie care a stârnit amuzament. După ce a semnat cu Ajaccio a promis că va marca mai multe goluri decât Ibrahimovic. Nu s-a întâmplat acest lucru, dar măcar şi-a ajutat echipa să se salveze de la retrogradare. Apoi, când a ajuns în India, a avut o declaraţie ca de final de carieră. A spus că nu mai are nimic de demonstrat nimănui", au scris jurnaliştii de la Faded Footballers.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/adrian-mutu-in-topul-marilor-talente-care-si-au-irosit-carierele_255237.html

Parteneri