Menu

Magath propune crearea unei ligi europene, la care sa participe cele mai puternice cluburi

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Reputatul antrenor german Felix Magath propune crearea unei ligi unice europene, la care să participe cele mai puternice cluburi de fotbal de pe bătrânul continent, precum Bayern München, Real Madrid, PSG sau Manchester City.

Magath (62 ani), care a pregătit-o pe Bayern între 2004 și 2007, consideră că înființarea unei astfel de ligi nu va avea un impact negativ asupra campionatelor interne și a dat în acest sens drept exemplu Bundesliga, dominată cu autoritate de câțiva ani de Bayern Munchen, precizează Sport Bild.

"Propun o Ligă unică europeană a cluburilor celor mai puternice din punct de vedere financiar. Campionatul german pare promis lui Bayern de câțiva ani. Din păcate așa evoluează lucrurile și niciun club din Bundesliga nu poate rivaliza cu Bayern", a spus Magath.

În opinia tehnicianului german, fără Bayern, campionatul german ar avea mai mult de câștigat decât de pierdut, deoarece "concurența ar putea redeveni astfel interesantă".

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/55527/magath-propune-crearea-unei-ligi-europene-la-care-sa-participe-cele-mai-puternice-cluburi.htm

Parteneri