Menu

Adrian Mutu, platit regeste pentru fiecare minut jucat la FC Pune City, in India

Adrian Mutu

Ajuns la 36 de ani, Adrian Mutu se afla in fata uneia din ultimele "aventuri" din cariera de fotbalist, fostul decar al nationalei Romaniei evoluand pentru FC Pune City din India. Mutu a jucat in trei din ultimele patru partide pentru echipa indiana, nereusind sa marcheze pana acum.

Conform contractului semnat cu FC Pune City, Mutu va primi 500.000 de dolari pana la finalul anului. Pana in acest moment, Mutu a bifat 99 de minute la noua echipa, dintr-un total de 360 de minute.

Digisport anunta ca Adi a primit 2500 de dolari pentru fiecare minut in care a jucat pentru FC Pune City (a incasat pana acum 250.000 de dolari, jumatate din valoarea totata a contractului).

Echipa lui Mutu se afla pe primul loc in India, dupa patru etape disputate avand o singura infrangere. Jucatorul roman este coechipier, printre altii, cu fotbalisti precum Diego Colotto, Nicky Shorey, Didier Zokora, Tuncay Sanli si Uche Kalu.

Adrian Mutu a imbracat de 77 de ori tricoul primei reprezentative a Romaniei, pentru care a inscris de 35 de ori.

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20516989-adrian-mutu-platit-regeste-pentru-fiecare-minut-jucat-pune-city-india.htm

Parteneri