Menu

Kun Aguero stabileste un record istoric in Premier League

Kun Aguero stabileste un record istoric in Premier League

Kun Aguero este jucatorul etapei a opta in Premier League, dupa ce a reusit sa stabileasca aproape de unul singur victoria, cu scorul de 6-1, a echipei sale Manchester City in fata celor de la Newcastle.

Inspirat de cele cinci goluri reusite in saptamanile trecute de Cristiano Ronaldo de la Real Madrid in poarta celor de la Espanyol si de Robert Lewandowski de la Bayern Munchen contra celor de la Wolfsburg, argentinianul a marcat si el de cinci ori, in partida cu Newcastle.
Show-ul atacantului cetatenilor a inceput spre finalul primei parti cand oaspetii erau in avantaj cu golul lui Mitrovici din minutul 18.

Pe parcursul a 20 de minute, Aguero a inscris gol dupa gol in minutele 41, 49, 50, 60, 61, stabilind un adevarat record, jucatorul care marcheaza cele mai rapide cinci goluri din istoria ligii engleze.

Cu acest succes, Manchester City trece pe primul loc in clasamentul provizoriu din Premier League cu 18 puncte si asteapta rezultatul de duminica al concitadinei United, fostul lider, in deplasare cu Arsenal.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/manchester-city/stiri-manchester-city/kun-aguero-stabileste-un-record-istoric-in-premier-league-1385602

Parteneri