Menu

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria Realului. A marcat cinci goluri cu Espanol

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria Realului. A marcat cinci goluri cu Espanol VIDEO

Cristiano Ronaldo a marcat cinci goluri şi a dat o pasă de gol în meciul pe care Real Madrid l-a câştigat sâmbătă seara, scor 6-0 pe terenul lui Espanol Barcelona. El a ajuns astfel la 230 de goluri marcate pentru madrileni, depindu-l pe recordmanul all-time, Raul Gonzalez.

Recordul lui Raul Gonzalez era de 228 de goluri, dar Cristiano Ronaldo a ajuns sâmbătă la 230 de goluri marcate în tricoul lui Real Madrid, el punctând de cinci ori în poarta lui Espanol Barcelona. De remarcat o diferenţă semnificativă între cei doi golgeteri, Raul marcând cele 228 de goluri în 550 de meciuri jucate pentru Real, în timp ce Ronaldo a punctat de 230 de ori în doar 203 partide jucate pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu.
 
În meciul cu Espanol Barcelona, Cristiano Ronaldo a realizat un hattrick în primele 20 de minute ale jocului (min. 7, 17 şi 20), punctând apoi de două ori în repriza secundă, în minutele 61 şi 81.
 
Cu şapte puncte în trei jocuri, Real Madrid a preluat provizoriu şefia Primerei Division, dar Eibar, Celta Vigo, Atletico Madrid şi FC Barcelona, care au câte şase puncte, vor juca duminică.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/cristiano-ronaldo-a-devenit-cel-mai-bun-marcator-din-istoria-realului-a-marcat-cinci-goluri-cu-esapnol-video_244282.html

Parteneri