Menu

Mirel Radoi, interzis de UEFA pe banca tehnica la meciurile Stelei din cupele europene

Mirel Radoi

Mirel Radoi, directorul sportiv al FC Steaua, a fost sanctionat de UEFA cu interzicerea pe banca tehnica a campioanei Romaniei in meciurile din cupele europene, deoarece nu are licenta de antrenor, se arata, luni, intr-un comunicat al Comisiei de Control, Etica si Disciplina a forului continental, informeaza Mediafax. In plus, Steaua a fost amendata si cu 50.000 de euro.

"Domnului Mirel Matei Radoi ii este interzis sa detina orice functie de antrenor principal, precum si orice functie de membru al stafului de antrenori, la meciurile din competitiile UEFA pana cand nu va indeplini criteriile prevazute la articolul 36, coroborat cu articolul 40.1.b) din Regulamentul de Licentiere si Fair Play Financiar. In plus, el nu are voie sa stea in zona tehnica in timpul meciurilor din competitiile UEFA pana cand nu va indeplini criteriile de mai sus. Clubul roman primeste si o amenda de 50.000 de euro", se arata in comunicatul Comisiei de Control, Etica si Disciplina a UEFA.

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20362051-mirel-radoi-interzis-uefa-banca-tehnica-meciurile-stelei-din-cupele-europene.htm

Parteneri