Menu

Ladislau Boloni, noul antrenor al formatiei Al Ittihad: L-a inlocuit pe Victor Piturca

Antrenorul roman Ladislau Boloni a semnat un contract cu gruparea din Arabia Saudita, Al Ittihad, formatie pregatita pana in aceasta vara de fostul selectioner al nationalei Romaniei, Victor Piturca, informeaza clubul saudit pe contul sau de Twitter.

Conform sursei citate, Ladislau Boloni se va intalni miercuri cu lotul echipei Al Ittihad în cantonamentul pe care îl efectueaza în Italia.

Boloni, in varsta de 62 de ani, s-a despartit in aceasta vara de formatia Al Khor, dupa ce conducerea clubului din Qatar nu i-a prelungit contractul, scadent la finalul sezonului.

Fostul selectioner Victor Piturca, in varsta de 59 de ani, a preluat pe Al Ittihad in octombrie 2014, dupa ce si-a reziliat contractul cu FRF, fiind demis de conducerea clubului saudit la finalul sezonului. El i-a transferat, in pauza de iarna, pe fostii jucatori ai formatiei Steaua, Lucian Sanmartean si Lukasz Szukala la Al Ittihad, sustine Mediafax.

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20311468-ladislau-boloni-noul-antrenor-formatiei-ittihad-inlocuit-victor-piturca.htm

Parteneri