Menu

Iker Casillas s-a despartit oficial de Real Madrid

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

«Gracias Iker!», aşa începe un comunicat dat publicităţii sâmbătă seară de Real Madrid, care anunţă plecarea portarului Casillas după 25 de ani petrecuţi la gruparea din capitala Spaniei. Goalkeeperul va semna cu deţinătoarea titlului în Portugalia, FC Porto. Că portarul ajunge la lusitani nu e o noutate, dar practic, prin acest comunicat, Real Madrid confirmă în premieră, oficial, că se desparte de, după ce presa spaniolă şi europeană a tot scris de acest lucru.


"Pleacă cel mai bun portar din istoria Realului şi din istoria fotbalului spaniol. Ne-am înfiinţat în urmă cu 113 ani, iar Casillas a apărat tricoul nostru de 25 de ani. În acest timp, el şi-a câştigat respectul, afecţiunea, admiraţia şi dragostea fanilor", a scris Real Madrid pe site-ul oficial.

Casillas (34 de ani) a câştigat 3 Ligi ale Campionilor, cinci titluri de campion al Spaniei, două Supercupe ale Europei, două Cupe ale Spaniei şi patru Supercupe ale Spaniei.

Vine de Gea la Madrid?

Despre transferul lui Casillas la Porto nu se ştie pentru ce sumă a fost făcut. Presa spaniolă susţine că Real ar primi 10 milioane de euro în schimbul portarului. Cât priveşte înlocuitorul lui Casillas, acesta ar putea fi spaniolul David de Gea, de la Manchester United. El a amai evoluat în Spania, chiar la Madrid, dar la rivala Atletico. În schimb, la United ar putea ajunge francezul Hugo Lloris, actualmente la Tottenham.

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/53543/iker-casillas-s-a-despartit-oficial-de-real-madrid.htm

Parteneri