Menu

Este oficial! Laszlo Sepsi a ales echipa cu care va semna

Este oficial! Laszlo Sepsi a ales echipa cu care va semna

Telenovela plecarii sau ramanerii lui Laszlo Sepsi la ASA Targu Mures a fost rezolvata, dupa ce jucatorul si-a ales definitiv destinatia sa in fotbal.

Sepsi, jucator titular la nationala Romaniei in ultimul meci cu Irlanda de Nord, la Belfast, pe 13 iunie, va merge la FC Nurnberg, echipa in 2.Bundesliga, clasata pe 9 sezonul trecut.

"Multumesc ASA Targu Mures! Multumesc tuturor care au fost alaturi de echipa in cele doua sezoane care le-am petrecut la Targu Mures, multumesc Consiliului de Administratie, multumesc tuturor colegilor, multumesc tuturor celor care au facut parte din stafful tehnic, medical si cel administrativ si nu in ultimul rand multumesc suporterilor minunati care mi-au strigat numele de atatea ori pe stadion si care au fost mereu alaturi de echipa! Va doresc in continuare mult succes si sa fiti campioni!!! Am ales o noua provocare in cariera mea si pentru urmatoarele trei sezoane voi fi componentul echipei 1 FC Nurnberg!", a fost mesajul lui Sepsi pentru fanii din Targu Mures, potrivit unui mesaj pe pagina oficiala de Facebook a clubului.

Fundasul stanga Sepsi a semant un contract pe 3 ani cu nemtii.

Nurnberg are ca obiectiv promovarea in viitorul sezon de Bundesliga.

D.A.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/liga-1/stiri-liga-i/este-oficial-laszlo-sepsi-a-ales-echipa-cu-care-va-semna-1369301

Parteneri