Menu

Pantilimon a salvat-o pe Sunderland de la retrogradare. A fost OMUL MECIULUI cu Arsenal

Pantilimon a salvat-o pe Sunderland de la retrogradare. A fost OMUL MECIULUI cu Arsenal VIDEO

Sunderland, cu portarul Costel Pantilimon integralist, a terminat la egalitate, miercuri seara, în deplasare, scor 0-0, cu Arsenal Londra, într-un meci restant din etapa a 33-a a Premier League. Indiferent de rezultatele din ultima etapă, Sunderland este salvată de la retrogradare.

Pantilimon a avut 58 de atingeri de balon, dintre care opt au fost situaţii de gol, miercuri seara, contra lui Arsenal

Costel Pantilimon a avut din nou o evoluţia foarte bună în poarta lui Sunderland, într-un meci din Premier League, presa engleză desemnându-l OMUL MECIULUI. Pantilimon a fost notat cu 8, cea mai mare notă primită de vreun jucător în această partidă. În urma egalului obţinut pe terenul lui Arsenal, scor 0-0, Sunderland şi-a asigurat rămânerea în Premier League. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Sunderland a acumulat 38 de puncte şi nu poate fi ajunsă de Hull City, prima formaţie aflată sub linia retrogradării, cu 34 de puncte. În clasament conduce Chelsea Londra, cu 84 de puncte, fiind urmată de Manchester City, cu 76 de puncte, şi Arsenal Londra, cu 72 de puncte. Una dintre mingile salvate de Pantilimon:

 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/pantilimon-a-salvat-o-pe-sunderland-de-la-retrogradare-a-fost-omul-meciului-cu-arsenal_221576.html

Parteneri