Menu

Doua promovari istorice in Italia. Ce debuturi vor avea loc sezonul viitor

Doua promovari istorice in Italia. Ce debuturi vor avea loc sezonul viitor

Serie A va avea la start in sezonul viitor doua echipe debutante in primul esalon fotbalistic italian pentru prima data dupa 22 de ani.

Dupa Carpi, echipa care a promovat matematic pe 28 aprilie 2015, o a doua echipa a reusit promovarea sambata.

Este vorba de Frosinone, care a castigat cu 3-1 meciul cu Crotone si nu mai poate pierde locul 2 in Serie B. La oaspeti, Sergiu Suciu a fost titular si a ratat un penalti, iar Adrian Stoian a stat pe banca tot meciul.

Faptul ca prima liga italiana va avea la start doua debutante absolute egaleaza recordul din sezonul 1993/1994 cand Reggiana si Piacenza evoluau si ele pentru prima data in Serie A, doar prima din ele reusind sa si evite retrogradarea.

In plus, exista sansa ca debutantele sa fie in numar de 3, daca si Spezia va trece de play-off, acolo unde s-a calificat alaturi de Bologna, Vicenza si Perugia, in mod cert, celelalte doua locuri urmand sa fie decise in ultima etapa. Momentan ele sunt ocupate de Livorno si Avelino.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/doua-promovari-istorice-in-italia-ce-debuturi-vor-avea-loc-sezonul-viitor-1363666

Parteneri