Menu

Cariera lui Ciprian Marica, în pericol de a se încheia prematur. Fotbalistul va fi din nou operat

Cariera lui Ciprian Marica, în pericol de a se încheia prematur. Fotbalistul va fi din nou operat

Ciprian Marica nu a mai jucat din data de 13 martie, când a prins ultimele 25 de minute ale partidei pe care Konyaspor a câştigat-o acasă, scor 2-1, cu Kasimpasa. De atunci atacantul a acuzat probleme medicale, iar luni va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale.

Ciprian Marica a mai fost operat la meniscul genunchiului drept în luna octombrie şi, deşi se părea că recuperarea a decurs bine, problemele fotbalistului nu au dispărut. Potrivit digisport.ro, jucătorul de 29 de ani va suferi luni o nouă intervenţie chirurgicală la genunchiul drept şi, în cazul în care recuperarea nu va decurge bine, cariera sa riscă să se încheie prematur.
 
De altfel, din cauza accidentărilor repetate, Marica a jucat doar opt meciuri, în toate competiţiile, pentru Konyaspor, formaţie la care s-a transferat în vara anului trecut, de la Getafe. Anul acesta el a marcat un singur gol, în luna februarie, în înfrângerea suferită în Cupă, scor 1-4, cu Galatasaray.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/cariera-lui-ciprian-marica-in-pericol-de-a-se-incheia-prematur-fotbalistul-va-fi-din-nou-operat_215520.html

Parteneri