Menu

Romanul Florin Andone, laudat de noul sau antrenor: El e ce trebuie sa fie Cordoba

Romanul Florin Andone, laudat de noul sau antrenor: El e ce trebuie sa fie Cordoba

Florin Andone, atacantul roman de la Cordoba, echipa de Primera Division, a fost laudat de noul antrenor al echipei, Jose Antonio Romero, care a venit in locul lui Miroslav Djukici, omul care l-a promovat pe roman in prima echipa.

Romero a acordat un interviu pentru presa locala, cotidianului Cordopolis mai exact, el avand numai cuvinte de lauda pentru roman:

"Florin este intruchiparea a ceea ce ar trebui sa fie Cordoba. Este unul dintre punctele noastre de referinta, datorita muncii sale, sigurantei, fortei, determinarii, ambitiei. Le are pe toate.

Incercam sa-i oferim putin mai multa liniste pentru a putea progresa in continuare. Va fi un jucator foarte important pentru noi in aceasta ultima parte a campionatului si in viitorul clubului, sunt convins", spunea Romero.

Cordoba a pierdut sambata cu Atletico Madrid, scor 0-2, aceasta fiind a zecea infrangere la rand pentru alb-verzi. Echipa e pe ultimul loc cu doar 18 puncte acumulate.

D.A.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/romanul-florin-andone-laudat-de-noul-sau-antrenor-el-e-ce-trebuie-sa-fie-cordoba-1356730

Parteneri