Menu

Gica Hagi este in Italia - Ianis, fiul sau, urmeaza sa semneze cu Fiorentina

Ianis Hagi

Jurnalistii italieni scriu pe larg, marti, despre transferul lui Ianis Hagi (16 ani) de la Viitorul la Fiorentina. "S-a ajuns deja la un acord", scriu cei de la Tuttomercato, in timp ce Gazzetta dello Sport titreaza: "Fiul lui Hagi va juca pentru formatia Viola".

"Ianis este tot mai aproape de Fiorentina, desi a fost dorit de cluburile mari ale Europei. Gica Hagi, tatal lui Ianis, a sosit in Italia, iar transferul este iminent. S-a ajuns deja la un acord" - Tuttomercatoweb.

Iordanescu si Raducioiu, citati in Gazzetta dello Sport

"La varsta lui, Gica nu atingea mingea astfel" - Anghel Iordanescu. "Cine va juca alaturi de Ianis va ajunge golgheter" - Florin Raducioiu.

Cel mai probabil, Ianis va juca la echipa Primavera a Fiorentinei, iar in functie de evolutii ar putea fi selectionat la prima formatie a gruparii Viola.

Hagi viseaza ca Ianis sa ajunga la Barcelona

Transferul la Fiorentina se vrea a fi doar primul pas catre fotbalul mare. Gica Hagi isi doreste ca fiul sau sa ajunga la FC Barcelona. La formatia catalana au mai evoluat doi romani de-a lungul timpului: Gica Hagi si Gheorghe Popescu.

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-19795739-gica-hagi-este-italia-ianis-fiul-sau-urmeaza-semneze-fiorentina.htm

Parteneri