Menu

Dragoș Grigore, în istoria negativă a fotbalului francez! L’Equipe îl pune la zid

  • Scris de Mugur Băileşteanu
  • Categorie: Fotbal Extern

Fundașul Dragoș Grigore a primit, săptămâna trecută, nota 1 din partea prestigiosului cotidian sportiv francez L’Equipe.

Jurnaliștii de la L’Equipe nu-l iartă pe Dragoș Grigore pentru prestația pe care a avut-o săptămâna trecută, în partida pierdută drastic de echipa sa, FC Toulouse, 1-6 cu Olympique Marseille. Cunoscutul cotidian sportiv din Franța i-au acordat atunci nota 1 internaționalului român, iar astăzi a ținut să amintească faptul că doar 7 fotbaliști din Ligue 1 au mai pățit această rușine în ultimii 17 ani.

”Dragoș Grigore și Jean-Armel Kana-Biyik au jucat catastrofal săptămâna trecută, cu Marseille (1-6) și au primit nota 1. O «performanță» rară, pe care, din sezonul 1998-1999, au mai avut-o doar 7 jucători. Grigore nu a existat, a fost complet pierdut la mijlocul terenului. Și când te gândești că antrenorul Alain Casanova i-a acordat banderola de căpitan…”, este caracterizarea pe care L’Equipe i-a făcut-o lui Dragoș Grigore.

 

Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/dragos-grigore-istoria-negativa-fotbalului-francez-lequipe-il-pune-la-zid-177782.html

Parteneri