Menu

Patrick Kluivert, noul selecționer al statului Curaçao, cu ochii pe Liga 1

  • Scris de Cosmin Chiriac
  • Categorie: Fotbal Extern

Patrick Kluivert, noul selecționer al statului Curaçao, cu ochii pe Liga 1

Patrick Kluivert este noul selecționer al statului Curaçao, locul 160 în clasamentul FIFA, informează fanatik.ro. Noul post îl va face pe fostul mare internațional batav să își îndrepte privirile spre Liga 1! Trei dintre cei mai importanţi fotbalişti din echipa naţională a statului Curacao evoluează în campionatul românesc.

 Începând cu 5 martie, fostul atacant al Barcelonei, Patrick Kluivert, se ocupă de reprezentativa statului Curaçao, locul 160 în clasamentul FIFA. Curacao va participa în preliminariile CM 2018, în zona Oceania, şi va disputa primul meci îcu Montserrat, locul 170 în lume, pe 27 martie.

Rihairo Meluens (Rapid), Gevaro Nepomuceno (Petrolul) şi Quenten Martinus (FC Botoşani) sunt cei trei fotbalişti din întrecerea internă pe care Patrick Kluivert îi va monitoriza.

”Sunt la curent că vom avea un selecţioner celebru! Abia aştept să-l cunosc. Nu am vorbit, încă, la telefon dar, probabil, o voi face în zilele următoare. Este o onoare pentru mine să fiu pregătit de Kluivert. Am foarte multe de învăţat de la un asemenea om. Când era jucător la Ajax îl admiram foarte mult, am crescut, practic, cu el! Faptul că va fi selecţioner va ajuta foarte mult Curaçao”, a spus, mijlocaşul Rapidului, Rihairo Meulens pentru FANATIK.

“Sper să-l pot ajuta în grupa pentru calificarea la Cupa Mondială şi să câştigăm cât mai multe meciuri. Este dificil, dar nu imposibil! Toate statele din zonă sunt onorate că vom avea un asemenea selecţioner. Nu am apucat să vorbesc cu dânsul, dar am discutat cu managerul Curaçao, care mi-a comunicat că Patrick Kluivert a semnat, că totul este acum oficial. Sper să-l facem pe Kluivert mândru de noi şi poate reuşim să facem o mare surpriză, să mergem la Mondiale”, a declarat Gevaro Nepomuceno pentru FANATIK. 

 

Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/patrick-kluivert-noul-selectioner-al-statului-curacao-cu-ochii-pe-liga-1-174751.html

Parteneri