Menu

Petrolul, pregătită să atace locul 1 ocupat de Steaua » Ploieştenii au mai realizat un transfer

Petrolul a mai adus un fotbalist, iar astăzi a fost prezentat. Rok Kronaveter e mijlocaş ofensiv şi a semnat cu formaţia prahoveană pînă la finele acestui sezon.


Ultima dată fotbalistul în vîrstă de 28 de ani a jucat în Ungaria, la Gyor ETO, venind la Petrolul din postura de jucător liber, iar între 2010 şi 2012 a evoluat pentru Energie Cottbus. Jucătorul a fost în probe la "găzari", iar Mircea Rednic a rămas impresionat de calităţile fotbalistului sloven.

"Rok e un fotbalist valoros, are referinţe foarte bune şi sînt sigur că ne va ajuta. Se va adapta imediat, iar în perioada următoare îl vom aduce la o formă optimă care să-i permită să intre la meciurile oficiale, dar totul depinde doar de el", a spus Mircea Rednic, conform site-ului oficial al Petrolului.

Jucătorul s-a declarat entuziasmat după această mutare: "Am ajuns la un club important din România, cu nişte suporteri extraordinari. Mă bucur că mi s-a dat această şansă şi sper sa fac lucruri bune la noua mea echipă. Am găsit aici un grup unit şi valoros, iar împreună cu staff-ul tehnic avem încredere că ne vom îndeplini tot ce ne-am propus în actualul campionat. Sper ca lumea să fie mulţumită de mine, pentru că prelungirea contractului va fi o formalitate".

 

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/petrolul-pregatita-sa-atace-locul-1-ocupat-de-steaua-ploiestenii-au-mai-realizat-un-transfer-445400.html

Parteneri