Menu

Laurenţiu Reghecampf a fost DEMIS de la Al Hilal. Românul nu vrea să semneze rezilierea contractului

  • Scris de Tudor Matei
  • Categorie: Fotbal Extern

Al Hilal a decis să renunţe la serviciile lui Laurențiu Reghecampf. Arabii au luat această decizie după înfrângerea din finala Cupei Prințului, 1-2 cu Al Ahli.

Antrneorul român nu vrea însă să semneze rezilierea fără a primit compensaţii financiare. Se pare că antrenorul de 39 de ani aşteaptă ca oficialii clubului să-i plătească contractul până la final, adică aproape cinci milioane de dolar.

„N-am semnat încă rezilierea. Sunt discuţii. Din păcate, există unele probleme la club care mă depăşesc şi care trebuie să fie rezolvate de conducere şi de jucători. Eu mi-am arătat disponibilitatea, în această după amiază, să reziliem de comun acord contractul, pentru că vreau să plec cu fruntea sus de aici, aşa cum am şi venit. Un lucru e clar, eu nu voi însoţi echipa la jocul următor şi am convenit cu conducerea ca doctorul şi Ciprian Panait să însoţească echipa în deplasarea de luni, însă nu ştiu dacă o vor face”, a spus Reghecampf într-un interviu acordat celor de la Adevărul.

Reghecampf a preluat-o pe Al Hilal în vara lui 2014 şi o lasă acum pe locul 3 în campionat.. Fostul antrenor al Stelei a ratat atât finala Cupei Campionilor Asiei, cât și finala Cupei Prințului Arabiei Saudite.

Locul lui Reghecampf ar putea fi luat de Comin Olăroiu, care a mai antrenat pe Al Hilal între 2007 şi 2009.

 

Citeste mai mult http://activenews.ro/laurentiu-reghecampf-fost-demis-de-la-al-hilal_1885871.html

Parteneri