Menu

Ofertă de un miliard de euro pentru pachetul majoritar de acțiuni la AC Milan

  • Scris de Florian Tudorache
  • Categorie: Fotbal Extern

Ofertă de un miliard de euro pentru pachetul majoritar de acțiuni la AC Milan

Un magnat thailandez a oferit patronului clubului italian de fotbal AC Milan, Silvio Berlusconi, suma de un miliard euro în schimbul pachetului majoritar de acțiuni la septupla campioană a Europei, relatează Reuters, citată de agerpres.ro.

Oferta a venit de la Bee Taechaubol, directorul executiv al companiei Thai Prime, care dorește 50 la sută din pachetul de acțiuni al clubului AC Milan, fără însă a prelua controlul total. Bee Taechaubol speră ca tranzacția să se încheie în maxim o lună.

AC Milan, de 18 ori campioană a Italiei, traversează în ultimii ani o perioadă nefastă, câștigând ultimul său titlu în 2011. În ultimul an, patru tehnicieni s-au perindat pe banca tehnică, iar ”rossoneri” ocupă în prezent locul 11 în Serie A. În pofida rezultatelor sportive mai slabe, un raport al Deloitte a plasat AC Milan între primele 10 cluburi bogate din lume, cu venituri de 250 milioane dolari în sezonul 2013/2014.

 

Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/oferta-de-un-miliard-de-euro-pentru-pachetul-majoritar-de-actiuni-la-ac-milan-161390.html

Parteneri