Menu

Vlad Chiricheș și Florin Gardoș, eliminați din Cupa Angliei. Cum s-au descurcat cei doi

  • Scris de Vlad Ciotoran
  • Categorie: Fotbal Extern

Vlad Chiricheș și Florin Gardoș, eliminați din Cupa Angliei. Cum s-au descurcat cei doi

Vlad Chiricheș (25 de ani) a fost titular pe banda dreapta a apărării lui Tottenham în meciul cu Leicester, scor 1-2, din Cupa Angliei.

Tottenham a deschis scorul prin Townsend (19), din penalty. Leciester s-a impus însă, prin golurile lui Ulloa (83) și Schlupp (90+2). În urma acestui rezultat, Tottenham a părăsit Cupa Angliei, încă din runda a patra.

Florin Gardoș (26 de ani) a început ca titular meciul pierdut de Southampton, scor 2-3, în fața echipei Crystal Palace. Românul a evoluat în centrul apărării și a primit cartonașul galben în prelungirile primei reprize. La pauză, fundașul a fost schimbat cu Targett. Golurile echipei Southampton au fost marcate de Pelle (9) și Dann (16-autogol), în timp ce pentru Crystal Palace au punctat Chamakh (11), Sanogo (21) și Chamakh (39). 

În schimb, Costel Pantilimon (27 de ani) a fost rezervă în meciul încheiat cu o remiză albă de Sunderland, în confruntarea cu Fulham. Meciul se va rejuca. 

Alte rezultate din Cupa Angliei:

Blackburn – Swansea 3-1
Birmingham – West Brom 1-2
Cardiff – Reading 1-2
Chelsea – Bradford (L3) 2-4
Derby – Chesterfield 2-0
Manchester City – Middlesbrough 0-2
Preston – Sheffield United 1-1

 

Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/vlad-chiriches-si-florin-gardos-eliminati-din-cupa-angliei-cum-s-au-descurcat-cei-doi-147322.html

Parteneri