Menu

Internationalul Gabi Tamas, aproape de a semna cu Steaua. Tamas, in urma cu un an: Numai la Dinamo ma voi intoarce in tara. Daca nu, ma voi lasa.

Gabriel TamasFundasul Gabriel Tamas, fost jucator la Dinamo in 2002/2003, 2004/2005 si 2008/2009, negociaza un transfer la echipa rivala a "alb-rosilor", FC Steaua, a declarat, marti, impresarul Anamaria Prodan, informeaza Mediafax.

"Suntem in negocieri pentru venirea lui Tamas la Steaua, asa ne dorim. Suntem la club cu Florin Manea si Gabi si discutam", a declarat Anamaria Prodan, la Digi Sport.

Tamas a evoluat ultima oara la echipa engleza Watford, iar in septembrie 2014 a suferit o ruptura a ligamentului incrucisat anterior.

Gabriel Tamas, 31 de ani, era dorit si de Dinamo.

"Tamas e un jucator care ar putea intra in discutie la orice club din Romania, dar deocamdata nu e nimic", a spus, marti, managerul general al FC Dinamo, Daniel Stanciu.

In martie 2014, Tamas declara pentru Dolce Sport: "Cred ca spre finalul carierei, daca se va intampla, ma voi intoarce la Dinamo. Numai la Dinamo ma voi intoarce in tara. Daca nu, ma voi lasa".

 

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-19093947-internationalul-gabi-tamas-aproape-semna-steaua-tamas-urma-numai-dinamo-voi-intoarce-tara-daca-nu-voi-lasa.htm

Parteneri