Menu

Oferte de ultimă oră pentru Dan Petrescu! Bursucul şi-a putea îndeplini visul » Anunţul făcut de impresarul lui

Oferte de ultimă oră pentru Dan Petrescu! Bursucul şi-a putea îndeplini visul » Anunţul făcut de impresarul luiDan Petrescu ş-a încheiat socotelile cu Al Arabi, românul primind şi restanţele pe care şefii clubului aveau să i le achite, iar acum este în căutarea unui alt club. 

"Bursucul" nu vrea să ia pauză şi va reveni probabil în Rusia, chiar dacă are oferte şi din Anglia, acolo unde şi-a dorit mereu să meargă.

Informaţia a fost confirmată de Nicolae Pîrnău, agentul lui Dan Petrescu. În prezent singura echipă care nu are antrenor este Amkar Perm.

"Dan a părăsit Qatarul şi este acum la Bucureşti. Nu vreau să vorbesc despre sume, dar pot spune că s-a înţeles cu cei de la Al Arabi.

Negociem cu mai multe cluburi din Anglia şi Italia. Există şi o propunere din Rusia, de la o grupare din prima ligă şi Dan vrea să revină acolo aşa că prioritară este această direcţie. Nu este vorba de Amkar Perm" a declarat Pîrnău.

 

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/oferte-de-ultima-ora-pentru-dan-petrescu-bursucul-si-a-putea-indeplini-visul-anuntul-facut-de-impresarul-lui-441103.html

Parteneri