Menu

Au dat lovitura! Ce televiziuni vor transmite Liga Campionilor și Liga Europa, în următorii 3 ani

  • Scris de Bogdan Teodorescu
  • Categorie: Fotbal Extern

<Au dat lovitura! Ce televiziuni vor transmite Liga Campionilor și Liga Euroa, în următorii 3 ani

Telekom România Communications a câștigat drepturile exclusive pentru TV, online și aplicații mobile ale Ligii Campionilor și Liga Europa, pentru perioada 2015-2018.

Astfel, Dolce Sport va avea exclusivitate asupra celor mai importante competiții fotbalistice europene, dintre televiziunile cu plată din România.

Vedetele fotbalului mondial vor putea fi văzute la Dolce Sport, dar și prin platforma Telekom TV Web&Mobile. Drepturile includ difuzarea tuturor partidelor, inclusiv Supercupa Europei, în direct sau în reluare, precum și rezumatele din fiecare competiție și magazinele săptămânale.

“Ne bucurăm să aducem încă o veste bună pentru microbişti în preajma sărbătorilor de iarnă. Ne-am propus de la început să construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League şi UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă de la apariţia Dolce Sport, în 2010.

Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clienţii noştri se pot bucura de o experienţă nouă şi unică urmărind meciurile celor două competiţii internaţionale – de oriunde, pe orice tip de ecran şi exclusiv pe Dolce Sport”, a declarat Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport, printr-un comunicat de presă.

Opțiunea ”free to air”, destinată posturilor fără plată, a fost achiziționată de Pro TV. Acest post va transmite cea mai importantă partidă de marți și miercuri din Liga Campionilor și de joi, din Liga Europa.

 

Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/au-dat-lovitura-ce-televiziuni-vor-transmite-liga-campionilor-si-liga-euroa-urmatorii-3-ani-130024.html

Parteneri